Site Overlay

Mobil iroda teljes felszereltséggel

Egyik nap még itt dolgozunk, a következő hónapban pedig már egy másik helyszínen van az irodánk. Ez nem a munkahelyváltás miatt történhet meg, hanem a mobil iroda kivitelezésének köszönhetően. Ezzel össze is lett foglalva a legnagyobb előnye, ami költséghatékonnyá teszi ezt a megoldást. Nem kell újra és újra felépíteni, majd lebontani az irodaként szolgáló ideiglenes épületeket.

Sokkal strapabíróbb, mint egy sátor és a hőszigetelése is jelentősen jobb. Nem beszélve arról, hogy nem kell az összeállításával vacakolni.

Néhány nap alatt egy egészen nagy területre lehet kihelyezni mobil irodákat. Ugyanilyen gyorsan áttelepíthetőek a következő helyszínre, amikor szükségessé válik. Mindennel fel vannak szerelve, amire csak szükség lehet a maximális komfortérzet és a kényelmes munkavégzés érdekében.

Légkondicionáló, mosdó, áramellátás, esztétikus belső dizájn jellemzi ezeket az egységeket, amelyeknek a bérlésére kedvező díjak mellett van lehetőség. A mobil irodával kapcsolatban árajánlatkérésre is van lehetőség a weboldalon.