Site Overlay

Nagyon precíz a kanálmérleg

Rakodás során, szinte mindig szükség van egy profi mérlegre. Akinek a legfontosabb a pontosság és hatékonyság, a kanálmérleg mellett kell döntsön, amelyik egy igazán egyszerű és könnyedén kezelhető szerkezet. Jó választás lehet a TopLoad kanálmérleg, ami képes akár több, mint egy tucat terméket is kezelni, illetve automatikusan összeszeg és nyomtat.

Emellett pedig, ami szintén lényeges, a termék pontossága megegyezik a hitelesíthető mérlegekkel. Ugyanakkor, ennél sokkal több pozitívumnak lehet örülni. A produktum kedvező ára is igazán nagy előny. Mivel ez nem kerül sokba, ezért a tűzépek számára is elérhetővé válik a rakományok mérése.

Persze, a legjobb választást a modern kellék jelenti. Tehát érdemes egy korszerű tartozék mellett dönteni. A hbl.hu weboldalon megvehető az a kanálmérleg, amelyiknek igazán egyedi a kijelzője. Amellett, hogy a kijelző mérete miatt a kisebb homlokrakodók fülkéjében is jól elfér, könnyen használható akár nagyobb gépeken is.

A mérleg minden egyes gombja háttér világítással rendelkezik, ami ugye azt jelenti, hogy a kiegészítő a sötétben is remekül alkalmazható. A modernséget igazolja még az a tény is, hogy ennél adott két kijelzési mód.

A Brigade kamera is beszerezhető a HBL oldalán

A munkagépek alkalmazása során nagyon fontos a biztonság, minden esetben, előrehaladás és tolatás közben egyaránt. Ha fel van szerelve a Brigade kamera a masinára, akkor a sofőr minden helyzetben biztonságosan manőverezhet és vezethet. A járműre szerelt CCTV kamerák lehetővé teszik a holt terek megfigyelését és tolatás közben pontosan követhetővé válnak a jármű mögött zajló események.

Gondolni kell itt az emberek vagy tereptárgyak helyzetére. A Brigade kamera segítségével tehát a teljes biztonság adott. Ennek a hiányában sajnos gyakran előfordulnak súlyos balesetek, amik ugye elkerülhetőek egy kis odafigyeléssel és a megfelelő eszközök alkalmazásával.

A szállító járművek és munkagépek holt terei az ütközések fő okozói az ipar bármely területén. A járművezető pozíciója, a karosszéria elemek takarása és a hiányzó hátsó ablak nagyban csökkentik a vezető látóterét, ezzel növelve a baleseti veszélyforrást. Mindez persze nem okoz gondot, ha adott a Brigade kamera.