Site Overlay

A szablyafűrészek és az orrfűrészek ugyanazok

Minden szakmában rengetegféle speciális eszközre van szükség a pontos, precíz és gyors munkavégzés érdekében. A szablyafűrészként is ismeretes orrfűrészek is ilyen szerszámok, amelyeket az asztalosmesterek használnak nagy előszeretettel. Ezekkel a masinákkal olyan helyeken lehet fűrészelési tevékenységeket folytatni, ahol a famunkára alkalmas eszköztár egyéb darabjai csődöt mondanak.

Rendkívül hasznos találmányok, mert hozzáférhetetlennek tűnő helyeken is hatékonyan végzik a dolgukat. Minőségi orrfűrészek kaphatóak a keziszerszamshop.hu webáruházban is, ahol jelenleg akár 40 százalékos kedvezménnyel is megvásárolhatóak. Makita és Hikoki márkájú gépek vannak most a készleten. Mindkét gyártó elismert, a termékeik teljes mértékben megbízhatóak.

Az orrfűrészek árai nem feltétlenül egyenesen arányosak a teljesítmény nagyságával, ellentétben egyéb szerszámgépek vételáraival. Itt nyilvánvalóan egyéb faktorok is közrejátszanak, a kialakítástól kezdve a különböző funkcionalitásbéli eltérésekig. A felhozatalban található orrfűrészek mindegyike kábeles, de egyébként léteznek akkumulátoros változatok is.

Vannak szakemberek, akik az utóbbi fajtákra esküsznek, viszont a maximális erő folyamatos kifejtéséhez valószínűleg ennél az eszköznél jobban elterjedtek az áramkábellel rendelkező verziók. A webshopban lévő színvonalas orrfűrészeket most az eredeti ár töredékéért meg lehet kaparintani. Ilyen remek ajánlatokra csak rendkívül ritkán lehet ráfutni, pláne ha ennyire minőségi gépekről van szó. Nyilván, leginkább a szakembereknek lehet szükségük az orrfűrészekre, de sok hobbibarkácsolónak is első osztályú vásárnak mondhatóak.