Site Overlay

Kiváló alternatíva az ablak klíma

A nyári hónapokban gyakran szenvedhetünk a túl magas hőmérséklettől, ami miatt folyamatosan kellemetlenül érezhetjük magunkat. Amikor nincs más lehetőség a lakás komfortjának a megteremtésére, az ablak klíma szóba jöhető feltételeket teremt. A hagyományos légkondicionáló rendszerekkel szemben, ez a technikai megoldás azt tudja nyújtani, hogy nem kell jelentős összegekért átalakításokat végezni a homlokzaton.

Múzeumoknál például ez meghatározó, főleg, ha a faltörés amúgy sem kivitelezhető opció. Az ablak klíma rendkívül mobilis, ezért bármikor áthelyezhető és nyomtalanul eltüntethető. Voltaképpen olyan egységről van szó, ami a nyílászárókra szerelhető légkivezetéssel van kiegészítve.

Az eklima.hu weboldalon megtalálhatóak azok a szükséges kiegészítők, amelyek felhelyezését követően az ablak klíma képességei maximalizálhatóak. Nem érdemes az izzasztó melegtől szenvedni heteken, hónapokon keresztül, amikor rendelkezésre állnak a professzionális eszközök, amelyek maximálisan kiszolgálnak minden felmerülő igényt és élhető körülményeket teremtenek.