Site Overlay

Gumi festék PVC ereszcsatornákhoz és műanyag ablakkeretekhez

A kaucsuk átfestésekor mindig profi termék mellett kell dönteni. A DUNAPLASZT gumi festék különleges akril és poliuretán diszperziót, illetve színező és kopásállóságot növelő pigmenteket tartalmaz. Mindez megmagyarázza, hogy miért annyira magas minőségű és miért is választják ezt olyan sokan. Mikor is lehet ezt használni? Mikor képes beváltani a hozzá fűzött reményeket?
A gumi festék új és használt PVC padlók, illetve egyéb PVC-ből készült tárgyaknál biztosan nem fog csalódást okozni. Sőt, sokan akkor veszik meg a festéket, amikor kemény és lágy mesterséges vagy természetes kaucsuk anyagok festése a cél. Teljes mértékben beválik külső műanyag redőnyöknél, PVC ereszcsatornáknál és műanyag ablakkereteknél is.

Előnye, hogy egy kopásálló, mutatós és csúszásgátló bevonatot hoz létre a felhordását követően. Ecseteléssel, szórással és hengerrel hordható fel, egy vagy két rétegben. A gumi festék alkalmazása előtt mindig jó ötlet alaposan megtisztítani az adott PVC vagy gumi eszköz felületét mosószeres vízzel. Ennek köszönhetően biztos, hogy jobban fog és tartósabb marad a gumi festék