Site Overlay

A Tissot óra rendkívül pontos

Aki minőségi időmérőt szeretne vásárolni, az a legjobb helyen jár. A Tissot óra karcmentes zafír üveggel van ellátva. Orvosi fém felhasználásával és több, mint 100 éves szakértelemmel készül. Minden változat Swiss Made tanúsítvánnyal rendelkezik, ezzel biztosítva a svájci minőséget. A gyártó cég története egészen 1853-ig nyúlik vissza.

A termék megvásárlásakor pénz visszafizetési és cseregaranciát is kap. Az internetes boltok az ingyenes házhozszállítást is vállalják. A kellék világhírű, ezért nem csoda, hogy 160 országban érhető el. A Tissot óra pontossága kimagasló. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy számos sporteseményen a márka termékei biztosítják az időmérést. Leginkább autóversenyeken, motorsportokban, kerékpározásban és síelésben vannak jelen.

Az érintőképernyős változatot 1999-ben mutatták be, ami azonnal hatalmas népszerűségre tett szert. A svájci időmérők közül az egyik legjobb ár-érték arányban beszerezhető a Tissot óra. Kövesse figyelemmel a webshopok kínálatait, hogy ráakadhasson egy akciós modellekre!