Site Overlay

Honlap fordítás a haladás érdekében

Egy mai vállalkozónak elengedhetetlenül fontos a saját weboldal. Vannak azonban pillanatok, amikor nagyobb babérokra törünk és ilyenkor kelleni fog a honlap fordítás.

Lehet, hogy eleinte csak magyarul szerettünk volna publikálni, azonban most szeretnénk külföldi olvasókat is megtalálni. Ők azonban nem fognak megtalálni minket! A keresőmotorok feladata, hogy nyelv és tartalom szerint szűrjék a találati listát.

Ez azt jelenti, hogy a német vagy angol felhasználók nem fogják elolvasni a mi magyar cikkünket, még akkor sem, ha a Chrome felajánlja nekik az automatikus fordítás lehetőségét. Ilyenkor mindig az anyanyelvükön írott cikkre lesz szükség.

Szerencsére ez nem lehetetlen feladat, mert bárki igényelhet honlap fordítást. A következő kérdés az árak körül szokott forogni, de erre azt kell mondani, hogy változó. Nem mindegy, hogy az élettel kapcsolatban adsz tanácsokat, vagy autógyártásról és javításról szóló szakblogot fordítanál, a kettő teljesen más árkategória lesz. Azonban, ha szeretnénk kijutni, akkor érdemes belevágni!