Site Overlay

Ezért kellenek Blu-Ray lemezek az irodába

Egyre jobban fejlődik a technológia, de még mindig vannak olyan irodai eszközök, amelyekre szükségünk lehet. Az egyik jó példa erre a különböző Blu-Ray lemezek, amelyek írható formában is megvásárolhatóak. De mit keres egy lemez az irodában? Biztosan senkinek sem kell magyarázni, hogy hányféle adatot kell tárolni, ami minden egyes évben csak nőni szokott.

Általában ezt papíron szokták megoldani, a papír azonban elázhat, penészes lehet, eltűnhet. Ha nagyon fontos dokumentumról van szó, akkor érdemes duplán bebiztosítani magunkat és lemezen is elmenteni. Sok irat PDF formátumban kerül az irodába, ezt szokták kinyomtatni, azonban a PDF könnyen áttehető a CD-re, DVD-re.

Ha pedig eredetileg papíron kaptuk meg az iratokat, akkor még mindig bescannelhetjük, majd az így kapott kép vagy PDF formátum rátehető a Blu-Ray lemezek egyikére. Innentől kezdve nem kell attól félnünk, hogy egy beázáskor minden iratot elveszítünk, ráadásul a lemezek sokkal kevesebb helyet foglalnak el, mint az iratgyűjtő mappák.