Site Overlay

A lányok kedvence a Barbie baba

A rendszeres kikapcsolódásra időt kell szakítani, még akkor is, ha a modern és rohanó világ erre nem sok lehetőséget teremt. Azt hihetnénk, hogy a gyermekek élete csupa játék és mese, de a valóság ennél sokkal kiábrándítóbb. Barbie baba helyett ugyanis nem ritka, hogy különféle tanfeleszeléseket kap egy fiatal leány, majd egyik külön óráról a másikig rohan, hogy teljesítsen valamilyen kiszabott elvárást.

Természetesen a tanulás fontos, de nem mindegy a mértéke. Törekedni kell az egyensúly megteremtésére, amiben a Barbie baba jelenléte éppen úgy belefér. Hagyjuk, hogy a kicsik önfeledten elmerüljenek a saját elképzelt világukba, aminek vannak főhőseik. Ilyen formán építhetik fel magukban azt az egészséges képet, aminek majd igyekeznek megfelelni a jövőben.

A Barbie baba egyértelműen olyan játék, ami minden kislánynak valamilyen etalon. A kis királynők ugyanis vágynak a mesés életre, amit a kedvenc babájuk elevenít meg. A jatekotthon.hu oldalon sokféle típus található és azokhoz rengeteg kiegészítő választható. Építsünk fel ezekből egy komplex világot!