Site Overlay

Erre figyeljen oda kemoterápiás paróka választásnál!

Egyes gyógyszeres kezelések során nemcsak a rosszindulatú daganatok, hanem az egészséges sejtek is elpusztulnak. Ennek kellemetlen mellékhatása a haj, a szemöldök és a szempillák elveszítése. A kemoterápiás paróka segít kiszabadulni ebből a szorult helyzetből, amit gyakran pánik, félelem és depresszió kísér.

Ehhez elég a rosehairstudio.hu választékából beszerezni az Önnek legjobban megfelelő modellt. Az ideális kemoterápiás paróka színe megegyezik a kezelés előtti természetes hajszínnel.

Nem kell megszokni egy új árnyalatot és mások sem fogják észrevenni a változást a frizurájában. Hasonló szempontokat követve kell kiválasztani a póthaj stílusát és hosszát is.

Ennek a lehető legközelebb kell lennie a terápia előtti formához. Nemcsak a természetes, hanem a mesterséges modellek között is könnyű megtalálni a szükséges tulajdonságokkal rendelkező terméket. Kíváncsi arra, hol vásárolhatja meg az elvárásainak megfelelő kemoterápiás parókát? Webáruházunk különféle színű és árnyalatú termékek hatalmas választékát tartalmazza és mindenben a rendelkezésére áll.