Site Overlay

Készüljön friss homár vacsorára!

Ha nem tudjuk, hogy éppen mit készítsünk ebédre vagy vacsorára, netán szeretnénk valamilyen ínyencséget fogyasztani, akkor érdemes kicsit alaposabban körülnézni a választék között. Bár a hazai ételek hihetetlenül ízletesek, kiléphetünk olykor a megszokásból és elmerülhetünk a lehetőségek tengerében, ahol többek között homár is nagy számban található.

Ez a különleges alapanyag igen érdekes élményt fog nyújtani, már az elkészítésétől számítva. Tény, hogy nem mindenki örül neki, hogy élő állattal kell dolgoznia, de ez hozzátartozik a recepthez, tehát érdemes megacélozni a lelkünket az íncsiklandozó lakoma érdekében.

A homár főzése 12-20 percet vesz igénybe. Az idő fontos tényező, mert ha nem puhul át rendesen a hús, akkor nagyon kellemetlen az íze, ha pedig túlfő, akkor az állaga válik nehezen fogyaszthatóvá. Több mindenre kell figyelni a finom homár elkészítése során. A noiezmegaz.hu oldalon részletes leírást és videót találunk a folyamatról, így a sikernek kiemelten nagy az esélye, még kezdőként is. Vágjunk bele bizalommal a műveletbe!