Site Overlay

A függő napozóágy dekorációs kellék is lehet

Sokan szeretik díszíteni a kerteket lámpákkal, törpékkel és egyéb berendezési eszközökkel. A függő napozóágy nemcsak dekorációs tárgyként szolgálhat, hanem még használhatjuk is. Hétvégén, amikor az embernek újra van ideje egy kicsit magával foglalkoznia, nincs is jobb annál, mint kimenni a kertbe és friss levegőt szívni.

A tavaszi hónapokban a langyos, meleg levegő még a legkisebbeket is a természetben csalogatja. Ilyenkor nincs másra szükségünk, mint egy jó koktélra és a kedvenc könyvünkre és máris kifekhetünk a napra.

A napozás azért is fontos, mert a testünk ezáltal D vitaminokhoz jut, azonban mindig figyelni kell az UV sugarakra. Nyáron például 11-15 óra között nem érdemes hosszabb ideig a napon tartózkodni, azonban ilyenkor sem kell a szobákba menekülnünk.

A függő napozóágynak ugyanis van árnyékolója. Ez kihasználva a déli órákban is nyugodtan pihenhetünk, mert nem fogunk megégni. Az függő napozóágynak a kerete strapabíró szerkezet, így nem kell félteni attól, hogy egy viharban vagy hűvösebb estén megrongálódna.