Site Overlay

Mágneses rajztábla: a szórakozás garantált

Minden gyerkőc imád egyedi játékokkal játszani és újdonságokat kipróbálni. Ezért is örvend akkora népszerűségnek a kislányok és kisfiúk körében egyaránt a mágneses rajztábla. Ez nem mellesleg azért is annyira kedvelt, mert egyszerre két fontos funkcióvak is bír. Két oldala van és mind a kettőre lehet írni vagy épp rajzolni. Ennek köszönhetően két gyerek is játszhat vele egy időben.

A fehér oldalra filctollal, a fekete oldalra pedig krétával lehet elkészíteni az alkotásokat. A mágneses rajztábla tehát olyan családoknak is remek választás, ahol két gyermek van. Ha valaki a Vesszőparipa shoptól veszi ezt meg, akkor megfigyelheti, hogy a terméknek mindkét oldala mágneses.

Az is nagy pozitívum, hogy a mágneses rajztábla állványának tetején letekerhető papírtekercs is van, így akár azt is használhatják a kíváncsi gyerekek. A teljes produktum tartalma egy szivacs, egy filctoll, két színes kréta és két darab színes mágnes. Ezek az állványon elhelyezett tálcán tárolhatók. A mágneses rajztábla azért jó választás minden gyermeknek, mert ennek a magassága egyszerűen állítható, 96 centimétertől 112 centiméterig.