Site Overlay

Impakt csőkulcs készlet a kínálatban

Vannak bizonyos szerszámok, amelyek elemi részét kell képezzék egy ezermester felszerelésének. Joggal jelenthetjük ki, hogy a csőkulcs készlet is ezen eszközök közé tartozik. De miért előnyösebb ennek a használata? Az egyszerű villáskulcsokkal is meg lehet húzni és lazítani a csavaranyákat.

Viszont vannak olyan helyzetek, amikor képtelenség lenne odaférni egy-egy kacifántosan elhelyezett csavarhoz. A csőkulcs készlet elemei segítségével viszont a furatokban elhelyezkedő csavarokhoz is hozzáférhetünk.

Ebben az esetben is egy rendkívül ellenálló anyagból készült szerszámról beszélhetünk, hiszen általában króm-vanádiumból készül. Ez egyfelől rendkívül kemény anyag, másfelől pedig nem korrodálódik. Innen ered a csőkulcs készlet másik neve: krova készlet.

Általában a hatszögfejű csavarok szerelésére alkalmas. A munkát a különféle tartozékok, toldók, csuklók, hosszítók teszik egyszerűbbé. A csőkulcs készletben található csavarfejek a hajtószárhoz illeszkednek. Érdemes a minőségi változatokba beruházni, mert jobban bírják a nagyobb terhelést.