Site Overlay

A fonalhoz csak egy kis kreativitás kell

A kreativitás számos projektet tesz lehetővé. A fonal nagyszerű alapanyag, mivel egy kis képzelettel nagyon sokra mehetünk. Jöhetnek a kötött vagy horgolt ruhadarabok! A fonalból sokféle ruhát készíthetünk, például pulóvereket, sálakat, sapkákat és kesztyűket. Ezekhez a tárgyakhoz az interneten vagy a kötésről és horgolásról szóló könyvekben találhatunk mintákat.

Jöhetnek a kötött vagy horgolt takarók is, mivel a fonal nagyszerű választás a hangulatos takarók készítéséhez, ráadásul elég hozzá egy nagy és vaskos fonal. Kötött vagy horgolt lakberendezési tárgyakkal is próbálkozhatunk. Ezek közé tartoznak a díszpárnák, falikárpitok és szőnyegek. Ott vannak még a játékok. A fonal nagyszerű anyag plüssállatok és más puha játékok készítéséhez.

Különféle kiegészítőket is álmodhatunk, például fejpántokat, sálakat és táskákat, amiket utána bátran használhatunk. Végül ott vannak a kézműves termékek. A fonalból számos kézműves projektet készíthetünk, például pomponokat, rojtokat. Összességében a fonalból készült projektek lehetőségei végtelenek.