Site Overlay

Többféle méretben kapható a feszített vászon

A festés olyan tevékenység, amit sokféle célra lehet felhasználni. Van, akinek a művészet ezen ága igazi élmény és kiteljesedés, valamint megélhetési forrás. Mások ezzel szemben csak hobbi szinten űzik és egyszerűen élvezik a különféle színek és árnyalatok sajátos hatását. Bárhogyan is legyen, a feszített vászon, mint felület, rendszeres jelleggel beszerzésre kell kerüljön.

Mivel többféle méret között van mód válogatni, így mindenki azt a típust rendelheti meg, amelyik számára a leginkább alkalmasnak tűnik a célja eléréséhez. A feszített vászon anyagát tekintve len és pamut. Olaj, akril, gouache technikához ugyanúgy alkalmazható.

Bár a felülete univerzális alapozással van ellátva a vászonnak, azért érdemes további rétegben felvinni rá ilyen jellegű anyagot, ha cél a valóban kiváló összhatás és tartósság elérése. A lécekre feszített anyag nem véletlenül az alkotók kedvence. Könnyen lehet dolgozni rá, csak a képzeletet kell szabadjára engedni. A feszített vászon legyen tehát mindig kéznél, mert így, amikor megjön az ihlet, azonnal kezdődhet az alkotás!