Site Overlay

A biztonságos és vagány Nerf fegyver

A nyári csatározások, az izgalmas vízipisztolyos kalandok mindenkinek ismerősek lehetnek. A Hasbro által megálmodott Nerf fegyver egy új kaput nyit meg ebben az izgalmas műfajban. A termékcsalád tagjai biztonságosak, vidám színekben jelennek meg és könnyen kezelhetőek. A cég szigorúan szivacsból vagy extrán puha gumiból készült lövedékeket gyárt a játékokhoz, így a gyermekek semmiképpen sem tudnak kárt tenni magukban vagy egymásban.

A brand a vagány lányoknak is kedvez, a Nerd Rebelle széria tagjai lila és rózsaszín verziókkal várnak a bevetésre. A továbbfejlesztett N-Strike Elite Nerf fegyver modellek akár a 15 méteres hatótávolságot is elérhetik. A másik típus korongokat lő ki, a menő vízi pisztolyok pedig a nyári kalandokat teszik feledhetetlenné.

A Zombie Strike Sidestrike egy észbontó Nerf fegyver, ami övre akasztható fegyvertartóval is kiegészül, illetve 6 darab szivacsból készült lőszerrel. Töltényeket természetesen külön kiszerelésben is vásárolhatunk, hogy a harc tényleg a nap végéig tartson.