Site Overlay

Az orosz vodkák minden cseppje aranyat ér

Színtelen, égetett alkohol, aminek a gyártásakor finomszesz kerül lepárlásra, így nagyrészt vízből és etanolból áll. Az orosz vodkák nagyon népszerűek, ők az égetett szeszek legismertebb képviselői. Ez az ital nem hiányozhat egyetlen partiról sem. Ha szeretné a szórakozást minőségivé tenni, akkor részesítse előnyben ezt a nedűt, hiszen minden cseppje aranyat ér!

Amennyiben önmagában szeretné inni, elég egy kis citrom bolondításnak, de koktélok alapanyagaként is kiváló választás. Ez az ital az oroszoktól indult útnak, de mára több országot is meghódított. Oroszországban leginkább étkezéskor alkalmazzák. Mindegy, hogy az eleség hideg vagy meleg, megisznak mellé egyet-egyet és néha citromot is esznek hozzá.

Általában visszatartott lélegzettel, egy húzásra döntik le, majd fogyasztanak valamilyen ételt. Az orosz vodkák sokszor ízesítve vannak forgalomba hozva. Létezik belőle például kókuszos, barackos, almás és citromos is. Orosz vodkák nélkül egy baráti vagy családi összejövetel sem az igazi, de általuk minden buli emlékezetes marad.