Site Overlay

Hogyan készülhetünk fel a vírus ellen vívott harcra?

Néhányunknak az új világjárvány hullámai és az influenza elleni védőoltás szükségessége jelzés arra, hogy a gyógyszertárba rohanjunk csodaszerekért, amelyek állítólag megvédenek minket a kórokozóktól a hideg évszak alatt. A gyógyszergyárak a vírus ellen létrehozott termékek széles skáláját mutatják be. Hogyan válasszuk ki azt, amelyik tényleg hatékonyan küzd az ádáz ellenséggel?

Az influenza és más felső légúti betegségek klinikai tünetei rendkívül hasonlóak. Különösen az őszi és téli időszakban, ugyanazon betegek közel 30%-nál különböző kórokozók által okozott keverék fertőzések fordulnak elő. Ezért a konkrét kórokozótól függetlenül, hatékony készítményeket kell előnyben részesíteni a vírus ellen.

Az akut légúti fertőzések és az influenza előfordulása a gyermekeknél 3-4-szer gyakoribb, mint a felnőtteknél. Ezért különösen fontos olyan bizonyított hatékonyságú és biztonságos vírus ellenes megoldásokat is bekészletezni a házipatikában, amelyeket a család legkisebb tagjai is szedhetnek. A biosziget.hu webshopban a felnőttekre és a gyermekekre is gondolunk.