Site Overlay

Tonic, az igazi ínyenceknek

A forró nyári napok hűsítő italokért kiáltanak! Ha egyetért e kijelentéssel, a tonic mindenképpen kerüljön fel az itallistájára, mert nemcsak kellemes hűsít, de az ízében is roppant különleges! Igaz, ami igaz, a tonicot nem mindenki szereti.

Ennek megvan a maga oka, a szóban forgó itóka ugyanis kissé kesernyés utóízzel rendelkezik. Ez a markáns vonal persze nem kellemetlen vagy zavaró, egész egyszerűen csak nem nyeri el a földkerekség összes személyének a tetszését.

Aggodalomra semmi ok, a tonic még így is igazán népszerűnek számít, ennek tükrében pedig már nem is csodálkozhatunk a széles spektrumon mozgó kínálaton.

Az ital nemcsak a kiszerelésében és az erősségében mutat változatos képet, de az íz vonatkozásában is roppant színes skálát jár be. Azoknak, akik kedvelik a citromos ízeket, a Fever-Tree Lemon Tonic garantáltan kedvenccé avanzsál, míg a lágyabb zamatok preferálói inkább a „light” vignettát keressék a palackokon. Ha a Diszkontital honlapját választjuk, a jutányos árakat is előre borítékolhatjuk.