Site Overlay

Tölgyfahordóban érlelt konyak

Nagyon sok olyan ital van, aminek évtizedek óta változatlan az íze, mindig ugyanazt a minőséget nyújtja a fogyasztóinak. Igazán kedvelt italnak számít a konyak, ami rendületlenül kerül elő az asztalra a jeles események vagy alkalmak ünneplésekor. Jó választás családi összejöveteleknél, hiszen megkoronázza a hangulatot. A konyak legjobb étkezés után fogyasztani, mert akkor adja át a legteljesebb élményt, az ízeket és aromákat.

Természetesen pici jéggel, tisztán érdemes kóstolgatni, de megannyi formában szokták inni, sőt, többféle koktélok alapanyagként is visszaköszön. Mindig a legöregebb konyak a legjobb választás és garantáltan nem fogunk csalódni a kiválasztott márkában, hiszen minél idősebb a konyak, annál lágyabb lesz az íze. A minőségi francia konyakra nem kell sokat költeni, így bárki meg tud magának engedni egy felsőkategóriás üveget. Tölgyfahordóban érlelik, több éven keresztül, amíg elnyeri a jellegzetes színét és ízvilágát. Az így készült borpárlat 70 fokos alkoholtartalommal bír.