Site Overlay

Szénmonoxid mérő a baj elkerülésére

Ha az otthonában CO szivárgás veszély van, mindenképpen szereljen be egy ennek a kiszűrésére szolgáló érzékelőt! A választékunkban igazán megbízható és minőségi szénmonoxid mérő modelleket választottunk ki. A Honeywell márka termékei hatékony és felhasználóbarát készülékek, amelyek a hosszú élettartamukról híresek.

Folyamatosan mérik a levegő CO koncentrációját és riasztanak, ha a levegőben lévő mérgező szénmonoxid olyan szintre emelkedik, hogy a beltérben való tartózkodás egészségtelen. A szénmonoxid mérő készülék a szükséges kiegészítő biztonságot nyújtja a gázzal működő fűtőegységekkel, tűzhelyekkel és kandallókkal felszerelt helyiségekben, amelyek mérgező füstöt termelhetnek.

A kiskereskedelemben kínált más készülékekkel összehasonlítva, a Honeywell termékek valóban megbízhatóak, kényelmesek és hosszú élettartamúak. A szénmonoxid mérő fürdőszobába történő beszerelésekor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a készülék nem vízálló és a megfelelő helyre kell elhelyezni, a használati utasítás alapján.