Site Overlay

Szamos kölyök lábbeli a legkisebbek kényelméért

Az egészséges láb fejlődésében óriási szereppel bír a megfelelően választott lábbeli. Fontos, hogy kellőképp tartsa a bokát, így megakadályozva annak befelé dőlését. Természetesen kényelmet is kell nyújtson a lurkóknak. Kivétel nélkül, a Szamos kölyök lábbelik mindegyike kiváló anyagokból, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően, magas színvonalú technikával készülnek.

Tartásuk masszív, de talpuk rugalmas, minden terepen és bármilyen időjárási viszonyok között helytállnak. Főképp bőrből készülnek, nem áznak be, mégis engedik a lábakat kellőképpen szellőzni.A Szamos kölyök kínálatban találunk divatos tavaszi cipőket, könnyű nyári szandálokat, átmeneti és téli darabokat. Nyárra tökéletesek a Szamos kölyök balerinák is, amelyek jeles alkalmakra is bevethetőek. Megfelelnek ballagásra, évnyitóra, keresztelőre.

Változatos színekben kapható, bármely stílus képviselői vagyunk, megtaláljuk gyermekünknek a megfelelőt. Akár a dínók, akár a traktorok vagy macskák rajongója a csemeténk, találunk kedvére valót. Választáskor mindig legyen elsődleges a gyermek kényelme!