Site Overlay

STAVMAT TÜZÉP fürdőszoba látványtervezés

Ön is a fürdőszoba felújítása előtt áll, azonban még mindig nem áll össze kellőképpen a helyiség kinézete a fejében? Semmi vész, ugyanis a STAVMAT TÜZÉP látványtervezéssel is foglalkozik, aminek során bepillantást nyerhetünk a készülő munkálatok kimenetelébe a 3D technológia segítségével.

A budapesti székhelyen van lehetőség a tervek elkészítésére, azonban egy újdonságnak köszönhetően, akár már e-mail-ben is egyeztethetünk a céggel. Tulajdonképpen a látványtervezés 2 vázlatot foglal magában. Nagyon fontos viszont, hogy csupán egyetlen általunk választott burkolatcsaládból válogathatunk a STAVMAT TÜZÉP kínálatából.

A látványtervért fizetett összeget pedig a kiválasztott példány végösszegébe beszámítják. Már a weboldalon is egyszerűen letölthetjük a szükséges formanyomtatványt, aminek kitöltése roppant egyszerű. Csupán a beltéri méreteket, a kiválasztott csempéket és a saját adatainkat kell megadnunk. Természetesen lehetőségünk van egy az egyéb megjegyzés rovat kitöltésére is, a pontos információk átadásának érdekében.