Site Overlay

Pénztárca változatos méretekben

Minden törekvés ellenére, még távolról sem mondhatjuk, hogy a készpénz időszaka lejárt, de egyre több ember zsebében megtalálhatóak a különböző bankok kártyái. Tehát, manapság a pénztárca a készpénzen kívül, a különféle névjegy- és bankkártyák gyűjtőhelye is. Van, akinek több kisebb is van belőle, mivel nem szeret mindent egy helyen tartani, de van, aki egyben tartja az egészet.

Mindkét megoldásnak van előnye és hátránya is. Aki már volt zsebmetszők áldozata, jól meggondolja, hogy hol és miként tartsa a dolgait. Gyakran kerülnek külön pénztárcába a dokumentumok, a bankkártyák és a készpénz. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő okosórák és telefonok sok helyet tudnak spórolni, hiszen ezek az eszközök már fizetésre alkalmasak.

Az elkövetkező generációk, a most felcseperedő gyermekek már lehet, hogy felnőttként felesleges lesz számukra a pénztárca, hiszen sok feladat elektronikusan is elérhető és megoldható lesz. Nemcsak készpénzre, de bankkártyára sem lesz szükség, a különféle elektronikus eszközök mindennapi használatával.