Site Overlay

Bicikli zár a biztonság fokozására

A biztonság nagy érték mostanában, amire megéri odafigyelni. Sajnos sohasem lehet előre kiszámítani, hogy mikor történik meg például a számunkra nagy értékkel bíró kerékpárunk eltulajdonítása. Sajnos erre fokozott az esély, főleg olyankor, ha teljesen védtelenül hagyjuk. Pontosan ezért érdemes mindig számítani egy bicikli zár előnyeire.

Ennek a voltaképpen könnyedén használható kiegészítőnek az alapfelszerelések között van a helye. Elég ugyanis, ha csak néhány percre nem figyelünk oda fokozottan és máris kész a baj. De a tolvajokat sem kell félteni. Pontosan ezért csak olyan bicikli zár mellett érdemes voksolni, ami kellően megbízható.

Sajnos a gyengébb variánsok bár rövidtávon előnyösek, de ha több órát hagyjuk magára a kétkerekűt, akkor ezek semmilyen akadályt nem jelentnek egy profi tolvajnak. A görgős és U alakú bicikli zár ugyanakkor már megizzasztja a profibb gazembereket is. Bárhonnan nézzük, egy minimális szintű anyagi befektetést jelent a beszerzése, így egyértelműen megéri azért cserébe, hogy félelem nélkül hagyjuk magára a bringát.