Site Overlay

Modern lámpák sokasága

A lakásunk komfortja és designja egyaránt nagyban függ az alkalmazott világítástechnikai eszközöktől. A mennyezeti lámpák stílusban, színben, anyagban egyaránt kell passzoljanak az adott helyiség többi berendezési tárgyaival és a fallal is.

Csak így lehet tökéletes összhangot megteremteni a nappaliban, szobákban, hálószobában stb. Például az alampa.hu webshop nagyon gazdag termékpalettával várja a klienseit. Felhozatalában megtalálható a Rábalux Stacy mennyezeti lámpa 3 izzós, domináns anyaga pedig a fém és az üveg. Színhasználatát a fekete és a füstszín, illetve az antik bronz jellemzi. Az effajta lámpák azoknak készültek, akik egy különleges darabot keresnek az otthonukba. Az említett modell remek kiegészítő fényforrásként szolgálhat az előszobákba, nappaliba, hálószobába egyaránt.

Ugyanakkor jól néz ki az étkezőasztal fölött elhelyezve is. A termékpalettán a különböző lámpák tömkelegét találjuk meg, amelyek között van álló, asztali típus, valamint függesztékek is. Innen felszerelheti az egész házát stílusos fényforrással.