Site Overlay

Parfüm minta rendelés néhány kattintással

Hogyan lehet megtudni, hogy egy illat illik-e hozzánk vagy sem? A parfüm minta kimondottan az ilyen jellegű teszteléshez készül. Az illatszakértők azt javasolják, hogy ezeket reggelente érdemes kipróbálni, mivel ilyenkor a legérzékenyebb az emberi szaglás.

A termékek használata előtt nem tanácsos erős illatú dezodort vagy más testápolási szereket használni. Vigyünk fel néhány csepp parfümöt a csuklónkra és enyhén dörzsöljük el a másik kezünk csuklójával! Nem ajánlott ezt az illatot rögtön megszagolni, mivel az illatjegyek lassan bontakoznak ki és az első benyomás egyáltalán nem lesz azonos a kompozíció hosszantartó viselésének érzésével.

A legjobb, ha az illatot körülbelül 1 órával a parfüm minta alkalmazása után értékeljük. Amennyiben a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni az aromából, több órán keresztül is figyelhetjük az illat változását. Vásároljon parfüm mintát az online áruházunkból és válasszon a lenyűgöző lehetőségek közül! Kísérletezzen az illatokkal és fedezzen fel új kompozíciókat a különböző alkalmakra!