Site Overlay

Megkönnyíti a dolgunkat a habarcskeverő

Legyen szó burkolásról, falazásról, szigetelő anyagok felragasztásáról, a megfelelő állaggal rendelkező ragasztó előkészítése egyszerűen nem maradhat el. Még néhány évvel ezelőtt ezt a feladatot általában hagyományos módon kézzel oldották meg a szakik, de a kiváló szerszámgépek megjelenésével a helyzet sokat változott. Megjelentek a speciális habarcskeverő berendezések, amelyek általában fúróhoz csatlakoztathatóak.

Ennek hála már megkímélhetjük magunkat a felesleges erőkifejtéstől és kiváló munkát végezhetünk. A habarcskeverő segítségével ugyanis teljesen homogén anyag hozható létre, az alapanyagok ideális összedolgozása révén. Nem marad görcsös, szemcsés a massza, így az eldolgozhatósága is hatékonyan történhet.

A habarcskeverő SDS-Plus vagy M14-es menetes csatlakozással választható. A befogatás egyszerű és azonnal munkára fogható a keverőszár. Többféle méret között válogathatunk a keziszerszamshop.hu weboldalon. A kedvező ár-érték arány biztosított, a minőség pedig garantált. Ha szükségünk van egy vagy több habarcskeverő szárra, akkor már tudjuk hová érdemes forduljunk ennek érdekében.