Site Overlay

Gyorsan dolgoznak a fordítóiroda munkatársai

Külföldi munkához vagy a cégünk terjeszkedéséhez elengedhetetlen, hogy a szükséges dokumentumokat lefordíttassuk az adott ország hivatalos nyelvére. Ebben segít nekünk egy profi fordítóiroda, aminek munkatársai nemcsak rendkívül szakszerűen, hanem gyorsan és korrekt áron is dolgoznak.

Minden nyelvre fordít a Budapesten található Bilingua Fordítóiroda, hivatalos, weboldal, autóipari, video, műfordítást, illetve jogi, műszaki, pénzügyi, orvosi szakfordítást vállalnak az itt dolgozó szakértők. Több szempontból is érdemes ezt az irodát választani, mert számtalan előnnyel jár. A fordítóiroda által készített hivatalos fordítást elfogadják a külföldi szervek, hivatalok.

PDF és papírverzióban egyaránt megkaphatja a lefordított anyagot, ha délig átküldi a szakértőknek, akkor már aznap délután. Más hazai fordítóiroda áraihoz képest, itt 27%-al olcsóbban dolgoznak, ami azt jelenti, hogy kiváló anyagi feltételekkel igényelheti a munkájukat. Fizetni lehet utólag utalással, postai csekken, PayPalon és kártyával is.