Site Overlay

Magas frekvencián üzemelő fogkefék

Az egészségünk megőrzésének kulcsa az immunrendszerünk erősítésén túl, a fogink ápolásában ugyanúgy rejlik. Érdemes elegendő időt szentelni magunkra, hiszen csakis akkor tudjuk értékelni az életet, ha az megfelelő közérzettel párosul. A modern tudomány mindig előrukkol valami egyedivel. A fogkefék terén megjelentek az elektromos rendszerek, amelyek már teljesen maguktól mozogtak, így megkíméltek bennünket a súrolás terhétől.

Ez ugyanakkor nem volt elég és ma már a piacvezető szintre léptek a speciális ultrahangos frekvenciával működő eszközök. A fogkefék ezen családja nemcsak embereknek, hanem már kutyáknak és macskáknak ugyanúgy megvásárolható. Alaposan megkönnyíti a rágóeszközök karbantartását a készülék.

A mindenféle súrolás nélkül funkcionáló termék a megfelelő fogkrémmel párosítva mikro buborékokat hoz létre, amelyek bejutnak a nehezen elérhető helyekre is, ahonnan nagy hatékonysággal távolítják el a lepedéket. Minden kétséget kizáróan, ezek a fogkefék új távlatokat nyitnak, tehát megéri az életünk szerves részévé tenni.