Site Overlay

3 részes, védelmet nyújtó Samsung A21s tok

Manapság szinte egészen különösnek számít az, ha valakinek az okostelefonján nincs valamilyen tok, hiszen mind a védelem, mind pedig a divat szempontjából rettentően fontos ez a kiegészítő. A teljes mobilt körülölelő Samsung A21s tok tökéletes biztonságot nyújt. Tulajdonképpen ez a fajta 3 különböző részből tevődik össze. Az első ilyen elem a hátlapot védi.

A minőségi kialakításának köszönhetően, az ujjlenyomat olvasó, illetve mindegyik kamera egy kisebb mélyedésben kapott helyet. Így a karcolásokkal és az ütődésekkel szemben is védelmet nyújt. A mobilon található gombokat is teljesen takarja, hogy azok megőrizhessék eredeti állapotukat.

A Samsung A21s tok második része az előlapot fedi le, hogy a kijelzőt megvédje a sérülésektől. Végül pedig a harmadik rész a felső és az alsó széleket borítja. Általában ez a két kényes terület szokott egy esés során betörni, ami legtöbbször a kijelzőt is érinti. A különleges, 360 Protection 3 részes Samsung A21s tokot az aun.hu weboldalon már több színben is megtalálhatjuk.