Site Overlay

LG okostelefon izgalmas kivitelben

Megvan benne minden, amit csak kívánhatunk manapság az okostelefonokkal kapcsolatban. Az LG okostelefon számos innovatív funkcióval rendelkezik. A Samsung és a Huawei is piacra dobta az össze- és kihajtható képernyővel ellátott modelljeit.

Az LG okostelefonok inkább kitartanak a dupla kijelzős megoldás mellett. Mind a kettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Az összecsukható vagy kihajtható képernyővel ellátott modelleknél fennáll az esélye annak, hogy egy idő után szó szerint nem fogja bírni a panel a gyűrődést.

Ugyanakkor elég vaskosnak számítanak, így nem olyan egyszerű zsebre vágni. Viszont nem kell mindig egy plusz képernyőt magunknál tartanunk, mint az LG okostelefonok esetében.

Az duplaképernyő használata teljesen opcionális. Akkor csatlakoztathatjuk, amikor csak szeretnénk. A gyártó természetesen ehhez igazította az Android rendszert is, ami kellemesen muzsikál az erős hardvernek köszönhetően. Első látásra teljesen átlagos mobilnak tűnik az LG okostelefon, viszont a plusz kijelzővel mutatja csak meg igazán azt, hogy mire képes.