Site Overlay

Kültéri antenna strapabíró kialakítással

Nem feltétlenül a TV készüléket kell okolni, amiért rossz a képminőség. A helytelenül kiválasztott kültéri antenna rengeteg probléma forrása lehet. Nem szabad pusztán csak úgy rábökni egy modellre, megrendelni, majd felszerelni, mert egyáltalán nem biztos, hogy jó lesz a kép.

Aki nem ért hozzá, az kérje a bolt.sat.hu ügyfélszolgálatának a segítségét! Minden bizonnyal sokkal jobb lesz a képnőség, hogyha egy nagy nyereséggel rendelkező modell mellett döntünk.

A modern, digitális kültéri antennák akár a Full HD kép közvetítésére is alkalmasak és még csak erősítő beszerelésére sincs szükség. Hogyha szemcsés, zajos a kép, akkor az nem feltétlenül a kültéri antenna miatt van. Gyakran megeshet, hogy az LTE interferencia az oka.

Természetesen ez ellen is lehet védekezni, egy LTE szűrő segítségével. A kültéri antenna strapabíró kivitelben kapható, hiszen ellenállónak kell lennie az időjárással szemben. De ki kell bírnia például azt is, hogyha rászáll egy madár. Többféle kivitelben rendelhető meg, az igényeknek megfelelően.