Site Overlay

Gyors, operatív karikagyűrű rendelés online

Életünk egyik legmeghatározóbb pillanata, amikor igent mondunk párunknak és arra törekszünk, hogy erkölcsileg, fizikailag, lelkileg és anyagilag támogassuk egymást. Ezt a fajta elhatározást számos nemzet arany karikagyűrű felhúzásával pecsételi meg.

Az arany karikagyűrű rendelés előtt sok szempontot kell figyelembe venni, hogy az ujjakra felkerülő darab tökéletes legyen. A karikák elsősorban kell tükrözzék a pár stílusát. Például a szolidabb párhoz egy letisztult, egyszerű változat passzol, míg az extravagánsaknak az exkluzívabb darab dukál.

A karikagyűrű rendelés előtt az is meg kell nézni, hogy milyenek a kezek, ujjak formái. Nem mindenkinek áll jól a tömzsi ujjakon az a modell, ami egy hosszún viszont prímán mutat.

Ha a honlapunkon választ ki egy változatot, akkor érdemes a karikagyűrű rendelés előtt időpontot kérnie és személyesen meglátogatnia bennünket. Ebben az esetben munkatársaink segíteni tudnak a választásban, a kérdések megválaszolásában, a méretek levételében és esetenként a kiszemelt modell személyre szabásában.