Site Overlay

Gyertya színező az ünnepi készülődéshez

Ünnepeink fontos tartozékai a különféle színű és formájú gyertyák, mécsesek. Ezek a házilag elkészíthető, parányi vagy nagyobbacska fényforrások a gyertya színező segítségével egyedi árnyalatokban pompázhatnak, meghitt hangulatot kölcsönözve a vendégváró asztalnak és ezzel együtt a szeretteivel töltendő időnek.

A kreativitást ösztönző, rúd alakú színezők különféle kiszerelésben kaphatóak, többféle árnyalatban. A kívánt hatás érdekében fontos, hogy helyesen használja ezeket a termékeket. A 90 fokra felforrósított viaszba keverje bele a gyertya színezőt úgy, hogy az teljesen feloldódjon, majd hagyja a viaszt kicsit kihűlni, mielőtt folytatná a gyertyaöntés műveletét.

A muveszellato.com honlapra belépve, lépésről-lépésre sajátíthatja el ezt a testet, lelket ellazító, szertartásszerű tevékenységet, ami magában rejti az ünnepvárás minden izgalmát, örömét. Ebben a virtuális boltban a gyertya színezők gazdag kínálata várja, így minden bizonnyal megtalálja az alkalomhoz és a hangulatához leginkább illő terméket.