Site Overlay

Különbségek a pezsgő árak között

Pezsgőfogyasztással minden momentum egyedivé, csodálatossá varázsolható és ehhez nem is kell fontos alkalom legyen. Ezt az élményt nem veszi el tőlünk a pezsgő árak mivolta, ugyanis már kisebb összegért is vásárolhatunk egy jó fajtát. Attól is függ a fizetendő végösszeg, hogy milyen üzletből vagy webshopból kívánjuk beszerezni ezt az ünnepélyes italt.

Például az idrinks.hu online szaküzlet polcain megtalálható palackok igencsak korrekt áron kerülhetnek a tulajdonunkba. Azonban hatalmas különbségek lehetnek a pezsgő árak között üzleten belül is. Az említett webshop termékpalettáján felfedezhető az Asti Cinzano Gold pezsgő, ami 3550 Forintba kerül. Ugyancsak itt van a Dom Perignon Champagne díszdobozban, aminek az ára kis híján 130 000 Ft.

Tulajdonképpen nem igazán nézzük a pénzt, amikor valamilyen fontos eseményt szeretnénk megünnepelni vagy romantikus estét, randevút tervezünk a szerelmünkkel. A pezsgő árak közel sem olyan magasak, hogy nagy nehézségekbe ütközne egy üveg színvonalas italt megvásárlása.