Site Overlay

Gyerek elektromos autó a pici száguldóknak

A kisgyermekes szülők jól tudják, hogy a csemetéjüknek nincs izgalmasabb kaland a felnőttek világának utánzásánál, eljátszásánál. A kislányokat pillanatok alatt el lehet varázsolni egy részletgazdag babaházzal, míg a fiúcskáknak minden bizonnyal a valódi járművek megannyi kellékével felszerelt, távirányítóval, illetve pedállal mozgatható gyerek elektromos autó jelenti a tökéletes boldogságot. A Pindurka Bababoltban a legnépszerűbb márkák közé tartozó Audi és Mercedes kicsinyített mása várja a család szeme fényének jelesebb eseményekre – születésnapra, karácsonyra – ajándékot kereső szülőket.

Ezek a prémiumminőségű gyerek elektromos autók számos olyan tartozékkal rendelkeznek, a bőrüléstől kezdve, a kinyitható ajtókon át a dísztárcsákig és a LED lámpákig, amelyek igazán valósághűvé teszik a kocsikázás élményét. A modellek között kétszemélyeseket is találunk, így a száguldásba egy játszótársat is be lehet vonni. A gyerek elektromos autó 2-től 8 éves korig használható, így tulajdonképpen szinte a teljes kisgyermekkoron végiggurulhat velük a csemete.

A babafészek az újszülöttek kuckója

Azt szokták mondani, hogy világra érkezésük pillanatában azért sírnak fel a kisbabák, mert visszakívánkoznak abba a meleg, biztonságos világba, amit az édesanyjuk méhe jelentett számukra és ezt a vágyott védelmet idézi fel, teszi újra valóságossá számukra a párnával és paplannal ellátott, puha és tetszetős babafészek.

Ez a nagyszerű találmány a szülőknek is rendkívül előnyös, hiszen az anyukák a konyhába vagy a házuk teraszára is magukkal vihetik benne a gyermeküket, hogy a pici ebédfőzés vagy ruhateregetés közben is szem előtt legyen. A Pindurka Bababoltban számos pamutból készült, vidám mintával díszített, többfunkciós babafészek várja a gyermekáldás elé néző vagy már kibővült családokat. A babafészek tökéletes biztonságát a felemelt oldalak garantálják, amelyeknek köszönhetően, az apróság nem tud kiesni a kényelmes kuckójából, így nemcsak pihenhet, hanem kedvére játszhat, hancúrozhat is benne.