Site Overlay

Igényes feladat a zongora szállítás

A zongora csodálatos hangszer és gyönyörű bútordarab, ami ugyanakkor igen masszív és nehéz is. A zongora szállítás a költöztetők feladata, ehhez nem fér kétség. Egy zongora értéke, de súlya sem csekély. Egyáltalán nem tanácsos saját magunk vállalkozni arra a feladatra, hogy elszállítsuk A pontból B-be.

Egyrészt kellenek hozzá a megfelelő szállító eszközök, valamint a tapasztalattal és kellő fizikai erővel rendelkező személyek. A pianínó szállítása az egyik legnehezebb fuvarozói feladat, ezért érdemes egy profi céget megbízni vele. A Simonspeed vállalkozás munkatársainak a zongora szállítás sem jelent gondot.

Ők tisztában vannak azzal, hogy miként kell előkészíteni a hangszert a szállításra, mi a legjobb módja a rögzítésének, hol kell megfogni, hogy ne sérüljön a szállítás során. A zongora szállítás tehát igen nagy körültekintést igénylő feladat. Amennyiben a Simonspeedre bízzuk ezt, a hangszer teljes biztonságban lesz a szállítás során, és épségben érkezik meg a kijelölt címre. Lépjen kapcsolatba velük bizalommal!