Site Overlay

Gumi festék, a felújítás szakértője

A házkörüli teendők sokasága bizonyára a legtöbb embert elrémiszti, de megfelelő eszközök birtokában semmi sem lehetetlen. Illik foglalkozni a gumi festék fogalmával is, ami egész nagyban hozzájárul majd a kiválasztott felületek felújításához.

A festékek ezen típusa sok különféle területen alkalmazható. Példának okáért, abroncsfestés, ponyvafestés, PVC esőcsatorna, műanyag redőnyökön, valamint medencéken szintén sikeresen használható.

Összességében olyan helyeken érdemes felkenni, ahol rugalmas bevonatra van szükség. A gumi festék ellenálló anyagot képez, így tartósabbá válik a kezelt felület. Ecseteléssel, hengerrel vagy szórásos módszerekkel egyaránt fel lehet vinni.

Nagyon fontos kiemelni, hogy megtisztított helyen érdemes vele próbálkozni, illetve 24 óra múlva lesz száraz a lefestett tárgy. A gumi festék kül- és beltéri felhasználásra is megfelelő, így széles körben működőképes. Selyemfényű összhatást eredményez. Számos színárnyalatban érhető el, ezért nem kell kompromisszumokat kötni.