Site Overlay

Gree Comfort X az extra kényelemért

Egyre több olyan felhasználó van, akiknek fontos, hogy az elektronikai berendezések a legkorszerűbb felszereltséggel rendelkezzenek. A klímák terén ezt a Gree Comfort X képes nyújtani, hiszen számos olyan innovációt tartalmaz, ami különösen előnyössé teszi.

A könnyű kezelhetőség és a rengeteg „okos” megoldása mellett, valóban egyedülálló kényelmet biztosít. Ezt a nevében szereplő „Comfort” is jelzi, nem véletlenül. A komfort pedig a ma emberének több mint fontos, hiszen mindenki arra törekszik, hogy a gépek minél kellemesebbé és könnyebbé tegyék az életet. A Gree Comfort X többek között lehetőséget kínál arra is, hogy az otthonunk kényelmében kellemes, előre beállítható hőmérséklet fogadjon bennünket.

Nagyobb terek hűtését és fűtését is magabiztosan végzi, a beépített kompresszor karter, csepptálca fűtés és a 3D légterelés miatt. A Gree Comfort X olyan tulajdonságokkal rendelkezik még, mint a Wi-Fi vezérlés, Cold plasma szűrő, távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, fűtés -25°C külső hőmérsékletig.