Site Overlay

A mágneses szemhéjtus alkalmazása gyerekjáték

Ezzel a fantasztikus termékkel egyszerűbben fel tudja helyezni a műszempillákat. A mágneses szemhéjtus az interneten keresztül gyorsan beszerezhető. A használata nagyon egyszerű, így tökéletes választás lesz kezdőknek is. Tudni kell azt, hogy száraz és tiszta szemhéjon alkalmazható.

Két réteget kell felkenni annak érdekében, hogy szép legyen a végeredmény. Meg kell várni, amíg a rétegek teljesen megszáradnak, így elkerülhető, hogy összemaszatolódjanak. Ezután nincs más hátra, mint a szempilla felrakása. A mágneses szemhéjtus által látványos és hosszantartó sminket készíthet. Teljes mértékben vízálló, így csapadékos időben is bátran használható. Az eltávolítása szintén rendkívül könnyű. Amennyiben szeretné leszedni a pillákat, vagyis eltávolítani a festéket, akkor nem lesz másra szüksége, csak sminklemosóra és vattakorongra.

A mágneses szemhéjtus készletben is megvásárolható. Ha az online rendelést választja, akkor biztosan elégedett lesz. A késő esti órákban is intézkedhet, hiszen a webshopok non-stop elérhetőek.