Site Overlay

Élvezze a sebességet a Kellys Cliff 70 segítségével!

A hibrid modell az országúti kerékpár és az MTB egyedülálló kombinációja. A fő különbség közöttük a gumiabroncs szélessége és illeszkedése. Jó példa erre a Kellys Cliff 70, amin a kormány közelebb van a nyereghez, mint egy hagyományos hegyi kerékpár esetében.

Ez a kétkerekű elsősorban azoknak lesz ideális, akiknek szükségük van egy hibrid biciklire és elsőbbséget élvez a számukra a kényelem, meg a tökéletes terepi képességek. Bár a Kellys Cliff 70 nem nyújt lehetőséget a sebesség fejlesztésére a közúti versenyeken, mégis kivételesen jó gyorsasági mutatókkal rendelkezik.

A bicikli keskeny, de vastag és sima gumikkal van felszerelve, amelyek minimálisra csökkentik az ellenállást, ha kemény felületen haladunk vele.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a kerékpár terepen magabiztosabbnak érzi magát, mert az aszfalton, sík utakon jelentősen veszít a sebességéből, a közúti és a városi modellekhez képest. Mindazonáltal, a Kellys Cliff 70 a hibrid kerékpárok valódi gyöngyszemek. Bárki kedvező áron megvásárolhatja a bikelife.hu online üzletben.