Site Overlay

A bőrönd méretek légitársaságonként változnak

Talán a kialakult járványhelyzet miatt, most nem mernek túl sokan repülőre ülni, viszont jelenleg is lehetőség van Budapestről különféle országokba elutazni. Noha ritkult a légiforgalom, de azért nap mint nap indulnak járatok. A bőrönd méretek főleg a repülős utak esetében lényegesek, hiszen a légitársaságok korlátozni szokták az ingyen felvihető poggyászok nagyságát.

Nagyon sok esetben, főleg az utóbbi kategóriával szoktak problémázni és ilyenkor felár fizetésre kötelezik az ügyfelet. A bőrönd méretek természetesen a nagyobb utazótáskák esetében is lényegesek, ezért az elfogadott paraméterekről a legpontosabban a hivatalos honlapokon lehet tájékozódni.

Ha nem szeretne sok időt elpazarolni a keresgéléssel, akkor megnézheti a taskaweb.hu online bolt összeállítását, ami abban segíti a vásárlókat, hogy itt gyorsabban megtalálhatják a számukra lényeges információt. A bőrönd méretek szolgáltatóként fel vannak tüntetve. Azt fontos megjegyezni, hogy ezek az adatok tájékoztató jellegűek, tehát mindenki csak saját felelősségre válasszon!