Site Overlay

Csak egy charm kell az egyedi ékszerhez

A francia charme szó magyarul azt jelenti, hogy bűbáj, varázs. Pontosan nem lehet tudni, hogy a Pandora vagy a Thomas Sabo ékszergyártó márkákat ez a szó ihlette meg a charm kollekcióik készítésénél, de tény, hogy a termékek varázslatosak és bűbájosak.

A Pandora olyan sikert aratott velük, hogy a legtöbb vásárló ezeket az ékszereket pontosan ezzel a márkával asszociálja. Nem is csoda, mivel ezek nemcsak szépek és különlegesek, hanem értékesek is. Időtálló anyagokból készülnek, precíz megmunkálással. A Thomas Sabo charm változatok szintén egyediek és időtállóak, ugyanakkor érdemes a Nomination vagy a Ti Sento modelljeivel is megismerkedni.

A velekey-ekszervilag.hu webáruházban pedig van is erre lehetőség, hiszen itt kiemelt helyet kap. Legyen szó ezüst, rozé vagy arany, játékos vagy elegáns, köves vagy kő nélküli darabokról. A charm csodás lehetőséget nyújt arra, hogy egy karkötő segítségével mindenki teljesen egyedi ékszert alkosson magának, ami hűen képviseli a személyiségét és ízlését.