Site Overlay

Választható díszes és tartós padlófesték

Vannak olyan felületek, amelyek a többiekhez képes sokkal nagyobb használatnak vannak kitéve, ezért érdemes ezekre jobban odafigyelni a felújításkor. A padlófesték esetében a kiváló ellenállóság alapvető sajátosság. A járás során olyan erős hatások vannak kifejtve a felületre, ami a koptatást fokozza.

A helyiségek használatának függvényében szóba kerülhet a rendszeres tisztítás, ami szintén egyedi körülményeket teremt. Legyen szó beton-, fém- vagy fafelületekről, a padlófesték gondoskodik a kiváló fedésről, valamint a magas színvonalú védelemről. A már korábban kezelt padlók felújítására ugyanúgy megfelel a komponens. Előnyei között megemlíthető, hogy a háztartási vegyszereknek, benzinnek, olajnak ellenáll.

Kemény, de mégis rugalmas bevonatot alkot. A felhordása egyszerű, de csak alaposan megtisztított területre teríthető el, különben a tapadás nem lesz teljes. Az időjárási viszontagságok sem okoznak kihívást a padlófestéknek, ami a rendszeres terhelés ellenére megőrzi a színét, a poliuretán műgyanta összetétele jóvoltából.