Site Overlay

Cross kerékpárok sportoláshoz és a mindennapokra

Ha a sport az élete szerves részét képezi, akkor a bicajozásra se mondjon nemet! Például a cross kerékpárok nemcsak aszfalton, hanem közepes nehézségű terepeken is használhatóak, így ha nem szeretne a városi forgatagban tekerni, akkor a természetbe is ki lehet menni ezekkel.

A friss levegőn való bringázásnál talán nincs is kellemesebb testmozgás, így mindenképpen érdemes beépítenie ezt is az edzés rutinjába. Ha ott várja a garázsban, lépcsőházban a cross kerékpárok egyike, akkor csak elő kell kapnia és hamarosan már távol a város zajától kiszellőztetheti a fejét és egyben jól át is mozgathatja az izmait.

Az aszfaltos bicikli utakon is bátran gurulhat a cross kerékpárok bármelyik példányával, így ha éppen el kell intéznie valamit és/vagy nincs kedve kocsival elmenni valahová, akkor összekötheti a dolgot a napi edzésével is. Meglátja, egy-két alkalom után már annyira a mindennapjaihoz fog tartozni a bringázás és azt fogja türelmetlenül várni, hogy ismét gurulhasson, legyen szó „csak” edzésről vagy éppen ügyintézésről!