Site Overlay

Babaház természetes anyagból

Lassan közelednek a téli ünnepek, ezért elérkezett az ideje, hogy a gyermekek ajándékait beszerezzük. Egy profi módon kialakított babaház olyan ajándék, aminek minden kislány csak örülni tud. Akkor döntünk a legjobban, ha a gyerekjáték semmiféle egészségre ártalmas dolgot nem tartalmaz.

Ha ilyen darabbal szeretné meglepni a csemetéjét, akkor tanácsos felkeresnie a vesszoparipa.hu webáruház felületét, ahol kizárólag magas minőségű termékek vásárolhatóak meg. A nyitható ajtóval, ablakkal bíró emeletes babaház remek döntés, ugyanis tartalmazza a bútorokat és két babafigurát is.

Hajlítható a testük és a végtagjaik, ami azt jelenti, hogy kényelmesen helyet tudnak foglalni például a fotelben. Kitámasztás nélkül állnak meg a babák a saját lábukon, tehát nagyon jó játékot ígér ez a babaház.

Teljesen természetes anyagból, vagyis fából készült, így nemcsak kellemes tapintást és érzést nyújt, hanem rendkívül strapabíró is. Igényességre nevelhetjük a gyermeket a fából előállított babaház által. Okozzon örömet a kicsinyének karácsonykor!