Site Overlay

Traktor gumi a kemény munkákhoz

A mezőgazdasági gépek olyan terepen járnak-kelnek nap mint nap, ahol egy átlagos személygépkocsival lehetetlen lenne, de még egy terepjáróval is nehezen boldogulnánk.

A szántóföldek fáradhatatlan dolgozói a traktorok, amelyek elsősorban a hatalmas kerekeknek köszönhetik a hatékonyságukat. A traktor gumi széles és a hatalmas recéknek köszönhetően jól dolgozik a laza talajon.

Egy gazdaság szempontjából kimondottan lényeges, hogy milyen a traktor gumi állapota. Sok múlhat ezen az elhanyagolható részleten. Mi van abban az esetben, hogyha pont akkor ragad be a traktor a sárba, amikor a legnagyobb szükség lenne rá?

Ez pedig fakadhat abból is, hogy kopott a traktor gumi. Egy ekkora jármű kihúzása olykor plusz kiadást jelent. A traktor gumi beszerzése viszont sokkal célravezetőbb, mert ezzel mindig sokkal megbízhatóbbá válik a jármű a munkavégzés után. A mezőgazdasági feladatokon kívül, még számos munkaterületen tesznek jó szolgálatot ezek a munkagépek, de ez csak abban az esetben lehetséges, ha megfelelő abroncsokkal vannak felszerelve.