Site Overlay

Az utcai napelemes kandeláber pozitív tulajdonságai

A modern variáció CRE LED-ek alkalmazásával kerül forgalomba. Az utcai napelemes kandeláber hatásfoka kiváló, így minden esetben kielégíti a felhasználói igényeket. Egyáltalán nem káros a szemre, sőt, a rovarokat sem vonzza. Az oszlop kovácsoltvas jellegű lakatos szerkezet. A felületkezelés horganyzott technológiával, valamint szinterezéssel történik. A precíziós gépek segítségével az ívek hajlítása tökéletes és esztétikus.

Egy előre lebetonozott acél alaphoz rögzítik és zárt anyákkal stabilizálják. Az utcai napelemes kandeláber speciális solar, zselés akkumulátorral van felszerelve, ami teljes mértékben gondozásmentes. A föld alá kerül elhelyezésre egy robbanás- és vízálló dobozban, így az árvíz sem tehet benne kárt.

A félreeső helyeken kimondottan előnyös választásnak bizonyul, hiszen nem igényel hálózati elektromos energiát. A működtetése semmilyen költséggel nem jár és a természetre sem ártalmas. A telepítéséhez nincs szükség hatósági engedélyre. Az utcai napelemes kandeláber borús időben is kellőképpen feltöltődik.